• Carian
 • Media Sosial
 • Hari Pengundian
 • Kisah Prebet Adam Zaman Mahathir Tular Dengan Permohonan Maaf Adik Adam

  Posted by supertramp | 12 April 2018 | 4:10 pm | 670

   

  Nampaknya apa yang TV14 tulis sebanyak dua kali berkenaan satu peristiwa di zaman pemerintahan Tun Mahathir Mohamad kini menjadi tular dan bahan bualan netizen.

  Boleh baca di sini :-

   

  Tun Mahathir Elak Jawab Kritikan TMJ Berkenaan Prebet Adam Dan Kekayaan Anak

   

  Dan di sini :

   

  Bunyi M16 Berdentum Dentum, Orang Ramai Di Cow Kit Lari Bertaburan

   

  Rentetan rencana itu, kini adik kepada Prebet Adam telah tampil dan muncul memohon maaf kepada keluarga Sultan Johor terutamanya Tengku Mahkota Johor.

  Penyokong Mahathir yang muda belaka seharusnya duduk diam jika tidak tahu latar belakang kisah ini, kerana dari kejadian amuk di Chow Kit itu, ia telah di manpulasi oleh kerajaan Mahathir untuk menyokong krisis dengan Raja Raja dan Sultan Melayu.

  Kini dengan penampilan adik kepada Prebet Adam untuk memberitahu dunia bahawa keluarga mereka telah menanggung malu dengan fitnah itu dan malu bertambah lagi konon telah menerima bayaran sejumlah RM 10,000 sebagai sogokan.

  Antara portal yang menceritakan  isu ini adalah portal Mykmu di sini :-

   

  Keluarga Prebet Adam mohon maaf (video)

   

  Di harap pihak tertentu tidak berdiam diri kerana ia membabitkan instituti Raja Melayu dan perlucutan kekebalan mereka dengan pihak tertentu pergunakan fitnah terhadap isu ini untuk kepentingan mereka. – TV14

   

  #JomBN

  #BR1M

  #HebatkanNegaraku

  #BersamaBN

  #PRU14

  #GE14

   

   

  Komen Facebook

  www.tv14.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.
  Artikel Berkaitan  Scroll Up