• Carian
 • Media Sosial
 • Bukti Pembangkang Malaysia Mahu ‘Halalkan’ LGBT & ‘Haramkan’ Islam

  Posted by editor | 8 March 2018 | 11:53 am | 624

   

  NAMA Irshad Manji pernah viral di negara kita sekitar tahun 2012. Irshad pernah mengarang buku yang menimbulkan kemarahan umat Islam di dunia yang berjudul “The Problem With Islam Today” yang mengandungi idealisme yang sama dengan Salman Rushdie, penulis novel “The Satanic Verses”.

   

  Rakyat Malaysia marah kepada Irshad apabila dia berhasrat untuk datang ke negara ini bagi melancarkan bukunya serta melakukan beberapa program untuk menaburkan fahaman yang dia anuti.

   

  Sebenarnya, Irshad merupakan seorang pejuang LGBT yang cukup berbahaya kepada negara Islam seperti kita.

   

  Dia pernah mendakwa ;

   

  “Tentu Dia (Tuhan) tahu apa yang Dia cipta sewaktu Dia mencipta seseorang seperti saya. Adakah Tuhan melakukan kesalahan?”

   

  Selain itu dia juga pernah menyoal;

   

  “Quran mendakwa bahawa semua ciptaan Tuhan adalah ‘cemerlang’ dan tiada apa yang diciptakanNya sebagai ‘sia-sia’. Sekiranya Sang Pencipta tidak berhajat untuk menciptakan saya, seorang lesbian, jadi mengapa Dia tidak ciptakan orang lain dan bukannya saya?”

   

  Dia juga mendakwa ijtihadnya yang menggalakkan umat Islam untuk berkahwin dengan pasangan kafir tanpa perlu menukar agamanya terlebih dahulu mampu untuk menghalang golongan pemuda dan pemudi Islam keluar daripada Islam kerana cinta.

   

  Lebih teruk lagi, segala usaha Irshad ini tidak pula menerima tentangan dari para pemimpin Pakatan Pembangkang di negara ini.

   

  Malah, kehadiran Irshad sebelum PRU13 lalu ke negara ini dipercayai turut dipengaruhi oleh kenyataan dan pandangan dari Ketua Umum Pakatan Harapan sendiri iaitu Anwar Ibrahim yang disiarkan dalam temuramah dengan BBC pada 12 Januari 2012 dahulu.

   

   

  Anwar menyokong penuh pemansuhan undang undang lapuk sodomi. Anwar berkata;

   

  “Walaupun masyarakat Malaysia rata rata tidak boleh menerima homoseksual di khalayak ramai, undang-undang lapuk sodomi tidak harus diguna untuk menghukum orang yang tidak bersalah”

   

  Jangan dilupa, Anwar Ibrahim juga pernah memuji penulis buku “The Satanic Verses” sebagai “profound writer” dalam majalah Asia Week, 11 November 1993.

   

  Oleh yang demikian, tidak salah lah apabila portal Tv14 melaporkan bahawa penguasa Pakatan Harapan tidak gemar untuk menyuburkan agama Islam di negara ini kerana mereka lebih tertarik kepada unsur-unsur yang dibawa oleh Irshad ini?

   

  BACA : ANTI-ISLAM: WAJAH SEBENAR DAP KIAN TERSERLAH

   

  BACA : PAKATAN HARAPAN MAHU PINDA UNDANG-UNDANG BENARKAN UMAT ISLAM JADI MURTAD

   

  BACA : DAP ANTI MELAYU, ISLAM – TEGAS NAJIB

   

  Cerita Irshad itu mungkin cerita ketika agenda pembangkang mahu menguasai Malaysia pada PRU13. Namun, menjelang PRU14 ini juga ada ceritanya yang tersendiri.

   

  Lihat sahaja sokongan yang diberikan oleh Mahathir Mohamad, Siti Hasmah Mohd Ali, Wan Azizah Wan Ismail, Mohamad Sabu, Nurul Izzah Anwar, Maria Chin Abdullah dan ramai lagi terhadap Himpunan Bantah Politik Toksik di ibu negara pada September 2017.

   

  Itu menggambarkan betapa mereka (pemimpin Pakatan Harapan) tidak segan silu mahu menunjukkan bahawa mereka amat sokong kepada perjuangan LGBT di negara ini.

   

  BACA : TERBUKTI MAHATHIR & HASMAH RESTUI SEKS SONGSANG

   

  BACA : UMPAN 1MDB KEPADA RAKYAT , TAPI SEMBUNYI AGENDA LGBT

   

  BACA : JIKA TIDAK MAHU LGBT, TOLAKLAH PAKATAN HARAPAN DALAM PRU14 INI

   

  Itu tidak disentuh lagi bagaimana kata-kata netizen bahawa Ketua Pemuda PPBM Syed Saddiq Syed Abdul Rahman juga dipercayai ada unsur-unsur menyokong kuat aktiviti LGBT ini.

   

   

  Sehingga ke saat ini, anak didik Mahathir itu masih belum menafikan sebarang tuduhan tersebut yang dilontarkan kepada dirinya.

   

  Ironinya, mereka tidak pernah membuat penafian setiap kali netizen menuduh bahawa mereka (Pakatan Harapan) menyokong gerakan LGBT di negara kita.

   

  Justeru, jika rakyat terus bersungguh-sungguh mahu menyokong Pakatan Harapan dalam PRU14 nanti, maka ia bukti bahawa anda sedang ‘menghalalkan’ aktiviti LGBT di Malaysia. Nauzubillah! –TV14

   

   

  Komen Facebook

  www.tv14.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.
  Artikel Berkaitan  Scroll Up