• Carian
 • Media Sosial
 • Peminat Dari Brazil Tatu Wajah Datuk Siti Nurhaliza Di Lengan

  Posted by jane | 12 January 2018 | 13

   

  Penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza baru saja menyambut hari ulangtahun kelahirannya yang tahun pada 11 Januari.

   

  Sempena hari jadi Siti, beliau menerima  ucapan paling bermakna dari seorang peminatnya dari Brazil. Tak sangka sampai dekat Brazil pun Siti ada peminat.

   

   

  “Selamat Hari Jadi Dato Siti Nurhaliza! Saya mula meminati anda sejak saya mula-mula mendengar lagu Kesilapanku keegoaanmu – dan sejak itu saya sangat meminati anda. Saya sangat gembira melihat anda dalam keadaan baik, sihat dan dengan suami yang sayangkan anda. Saya doakan yang terbaik untuk.”

   

  Peminat dari Brazil itu juga siap ada tatu wajah Datuk Siti Nurhaliza dengan namanya sekali di lengannya. Paling seronok, Datuk Siti sendiri siap membalas Tweetnya dan menjemput dia datang ke Malaysia. Macam-macam ragam peminat Siti rupanya.

   

   

  Komen Facebook

  www.tv14.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.
  Artikel Berkaitan  Scroll Up