• Carian
 • Media Sosial
 • Gincu Berperisa Durian Musang King Bakal Dijual

  Posted by jane | 30 November 2017 | 12

   

  Rata-rata rakyat Malaysia suka makan buah durian. Walaupun ada segelintir pihak yang tak suka makan durian langsung, namun buat yang sukakan pasti tidak akan menolak rasa durian yang manis dan berlemak.

   

  Jika sebelum ini pernah kedengaran ada kopi perisa durian dan kondom durian, bagaimana pula jika ada gincu berperisa durian?

   

  Jenama kosmetik, Elianto bakal melancarkan gincu “Elianto Musang King” dan gincu tersebut didatangkan dalam warna kuning terang sama seperti isi buah durian.

   

   

  Lebih menarik, gincu tersebut mempunyai bau durian yang kuat sama seperti bau Musang King!

   

  “Saya sentiasa teringin nak makan durian bila tiba musimnya. Tapi lepas ni saya boleh rasa buah durian bila-bila masa je dengan hanya menjilat bibir sahaja,” kata salah seorang testimoni pelanggan.

   

  Walau bagaimanapun, Elianto memberitahu gincu berperisa durian itu masih belum dipasarkan lagi dan akan diberitahu kelak

   

   

  Komen Facebook

  www.tv14.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.  Scroll Up