• Carian
 • Media Sosial
 • Pelacur Tembak Kepala Pelanggan Kerana Tak Mahir Oral Seks

  Posted by editor | 10 November 2017 | 247

   

   

  SEORANG pelacur telah menembak seorang lelaki dengan dua das tembakan di kepala selepas mendapati lelaki itu `tidak bagus’ ketika melakukan oral seks.

  Marissa Wallen, 21, didakwa menyerang lelaki berusia 36 tahun itu di rumah mangsa di Washington ketika mereka sedang melakukan seks.

  Menurut polis, Marissa berasa sangat kecewa dengan teknik lelaki itu tetapi tidak tahu bagaimana untuk memberitahu lelaki berkenaan, lalu dia menembak lelaki terbabit.

  Mangsa kemudiannya dibiarkan di rumahnya dengan darah yang telah kering di kepala iaitu tiga hari selepas ditembak. Dia masih hidup tetapi tidak boleh bercakap.

  Lelaki itu dibawa ke hospital dengan dua peluru masih melekat di kepala. Dia memberitahu polis mengenai penembaknya itu menerusi isyarat tangan.

  Selain menembak lelaki itu, Marissa turut mencuri wang dan kredit kad milik lelaki terbabit.

  Marissa telah ditangkap dan dikenakan ikat jamin sebanyak $1 juta disebabkan dia sudah mempunyai 13 waran tangkap yang lain.

  – MYNEWSHUB.CC

   

   

  Komen Facebook

  www.tv14.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.
  Artikel Berkaitan  Scroll Up