• Carian
 • Media Sosial
 • Hari Pengundian
 • Demo Anti-Klentongbasi Di Buat Kerana Pakatan Tak Yakin Menang PRU14

  Posted by supertramp | 12 October 2017 | 12:48 pm | 80

  Cadangan untuk kumpul barua barua bagi himpunan Anti-Klentongbasi sebenar nya satu tindakan untuk melihat sejauh mana sokongan rakyat kepada Pakatan Harapan.

  Ia sebagai Yardstick bagi menilai selama bertahun tahun penipuan fakta, fitnah serta permainan persepsi , berapa ramai rakyat sudah berjaya di tipu.

  Individu paling teruja dalam hal demo Anti-Kelentongbasi ada lah Tun Mahathir.

  Dia lah paling mahu sangat Najib di tumbangkan kerana kepentingan nya berkaitan hampir RM100 billion.

  Tun Mahathir yang mula bertindak untuk menjatuhkan Najib dari dalam UMNO kemudian gagal, maka menggunakan Pakatan Rakyat pula yang kini menjadi Pakatan Harapan.

  Kepentingan peribadi nya besar. Bagasi nya mega.

  Tun Mahathir sembunyi perkara sebenar dari pengetahuan rakyat atas sebab mahu Najib di tumbangkan kerana takut rakyat terasa bodoh menolong nya mencapai cita cita peribadi yang berkaitan banyak hal terutama nya dana dalam wang asing yang tersekat di luar.

  Siapa mahu jadi bodoh dengan dedak RM100.00 untuk turun demo kerana dana itu dari hasil curi, maka terpaksa lah Najib Razak di jadi kan “effigy” untuk di bakar pada himpunan penuh penipuan ini.

  Jadi , para barua barua ini di tumpukan kepada Najib dan bukan kepada Raja Kleptokrasi sebenar ia itu Tun Mahathir.

  Selain itu , Tun Mahathir dan DAP sudah sedia mendapat laporan sulit dari beberapa pihak dari seberang bahawa PRU14 bukan waktu Barisan Nasional tumbang.

  Mungkin BN di bawah Najib tercalar sikit namun tetap menjadi kerajaan.

  Masih ramai rakyat mahu keyakinan dan status quo dan melihat hasil kerja BN berbanding negeri negeri Pakatan sendiri tidak “honor” janji bahkan berlaku zalim kepada yang mengundi mereka.

  Malah yang memberi undi kepada Pakatan Rakyat menjadi mangsa tanah di rampas , rumah diroboh dan di halau dari kampung sendiri.

  Sebalik nya kerajaan Najib melalui beberapa skim telah berjaya membina puluhan ribu rumah rakyat sedang kan kerajaan negeri Pakatan pula sibuk membina perumahan mewah dalam mereka kata rakyat hidup susah.

  Penyebaran maklumat dan statistik satu badan yang mengkaji politikĀ  baru baru ini menunujuk kan BN dan UMNO masih menjadi pilihan anak muda.

  Bermakna dalam PH banyak membuat memfitnah anak muda tetap melihat BN melaksana kan tugas dan tanggung jawap nya.

  Rumusan nya amat mudah , himpunan demo anti-kelntongbasi hanya untuk melihat sejauh mana tikus makmal akan menyahut seruan Pakatan Harapan setelah sekian lama memfitnah.

  Selain itu ia juga petanda yang PH tahu mereka tidak akan menang PRU14 lalu memerlukan demo sedemkian untuk membuat demo lebih besar selepas kekalahan atas nama ada penipuan dan pembohongan dalam urusan “election”.

  Watak watak yang di bayar akan muncul mengaku mereka yang buat “itu dan ini” untuk halal kan rusuhan dan juga pembatalan kemenangan BN di mahkamah.

  Ini skrip Kelentongbasi yang sudah di ketahui untuk di guna kan.

  Mark this story apabila ia terjadi nanti.

   

   

   

  Komen Facebook

  www.tv14.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.  Scroll Up