• Carian
 • Media Sosial
 • Hari Pengundian
 • [VIDEO] Jenazah Hidup Kembali Selepas Dikebumikan 4 Hari

  Posted by editor | 10 October 2017 | 2165

   

  PELBAGAI cerita aneh dan misteri seringkali berlaku di negara jiran kita iaitu Indonesia. Seolah-olah cerita dalam Majalah Mastika, kejadian-kejadian aneh ini sentiasa dilaporkan oleh pihak media negara berkenaan.

  Terbaharu ada satu cerita yang sukar dipercayai akal fikiran manusia apabila seorang lelaki yang telah menjadi jenazah dan dikebumikan secara tiba-tiba dipercayai hidup semula.

  Tambah aneh lagi, jenazah lelaki tersebut dikatakan telah dikebumi selama 4 hari sebelum penduduk kampung sekitar terdengar tangisan dari kubur berhampiran.

  Tangisan jenazah yang telah 4 hari bersemadi itu menjadi tanda tanya kepada para penduduk sehingga mendorong mereka untuk menggali semula pusara berkenaan bagi mencari jawapannya.

  Apa yang diperolehi amatlah misteri dan mengejutkan.

  Video jenazah lelaki berkenaan kembali bernyawa telah tular bersama-sama teks yang ditulis dari Banjarmasin ;

  Coppas dari teman:
  Di KM 7 Banjarmasin… Seorang yg telah meninggal dan sudah dimakamkan selama 4 hari menangis di dalam kubur. Warga sekitar yg mendengar tangisan itupun penasaran, dan akhirnya memberitahukan kepada pihak keluarga. Kemudian makam itu di bongkar lagi. Kejadian luar biasa terjadi, ternyata orang itu hidup kembali…!!! Allah menunjukan Kekuasaan-Nya bahwa tidak ada yg tidak mungkin apabila Allah sudah berkehendak. Subhanallah, Subhanallah, Subhanallah… Silahkan saksikan sendiri tanpa rekayasa…!!!

   

   

  Komen Facebook

  www.tv14.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.
  Artikel Berkaitan  Scroll Up