• Carian
 • Media Sosial
 • Kumpulan Metal, Decapitated, Disyaki Culik Peminat Wanita

  Posted by jane | 13 September 2017 | 7

   

   

  Kumpulan Band metal Decapitated ditangkap di Los Angeles setelah didakwa menculik seorang perempuan setelah selesai konsert mereka di negara Washington, Amerika Serikat.

   

  Kumpulan band dari Poland ini ditahan di California dan didakwa melakukan penculikan.

   

  kumpulan band Decapitated ini menunggu untuk dibawa kembali ke Spokane, di mana dikatakan tempat kejadian tersebut berlaku.

   

  Pihak polis mennyatakan kes ini terjadi pada tarikh 1 September setelah band ini tampil di The Pin, tempat persembahan musik di kota tersebut.

   

  Polis Spokane menerima telefon daripada seorang mangsa yang melaporkan terjadinya sebuah insiden selepas sebuah konsert di pusat bandar Spokane,” tulis Kopral Teresa Fuller dari Polis Spokane City dalam sebuah kenyataan di laman webnya.

   

  “Berdasarkan maklumat yang diterima selama penyelidikan berikutnya, dan dengan bantuan dari LA County SO, keempat lelaki tersebut ditahan untuk tuduhan penculikan Tingkat 1 di Santa Ana pagi ini.”

   

  Anggota dari band tersebut Michal Lysejko, 27, Waclaw J. Kieltyka, 35, Rafal Piotrowski, 31, dan Hubert Wiecek, 30, dilaporkan bersikap bekerjasama dengan pihak berkuasa.

   

  Menurut Juru Bicara Spokane-Review, peguam undang-undang kumpulan Poland, mereka menafikan semua tuduhan tersebut.

   

  “Kami mempunyai saksi yang boleh memberikan maklumat yang berkaitan dengan fakta bahawa pengadu datang untuk melawat kumpulan itu sendiri dan kemudian pulang dengan baik,” kata Steve Graham.

   

  “Saya rasa ini sangat jelas karena saya boleh membawa mereka datang ke sini secepatnya dan mereka bekerjasama”

   

  Band Decapitated telah melakukan pelbagai persembahan pada lawatan Double Homicide mereka dengan band logam Australia Thy Art Is Murder.

   

  Mereka dijadualkan 13 lagi pertunjukan di seluruh Amerika Utara, termasuk New York Gramercy Theatre, sebelum kembali ke Eropah.

   

   

  Komen Facebook

  www.tv14.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.  Scroll Up