• Carian
 • Media Sosial
 • Hari Pengundian
 • 6 Sebab Lelaki Lebih Suka Wanita Badan Berisi

  Posted by editor | 10 August 2017 | 250

  GAMBAR HIASAN

   

   

  Tidak terlalu gemuk dan tidak terlalu kurus. Itu antara ciri utama bentuk badan wanita yang paling digemari oleh lelaki.

  Namun, tidak semua lelaki mempunyai cita rasa yang sama. Ada saja lelaki di luar sana yang sukakan wanita berbadan besar dan yang kurus keding.

  Sebenarnya ada sebab kenapa kebanyakan lelaki lebih sukakan wanita badan berisi!

   

   

  1. WANITA BADAN BERISI LEBIH SUBUR & SIHAT
  Kajian membuktikan wanita pinggul besar lebih subur dan mudah untuk melahirkan anak. Jadi tidak hairanlah wanita badan berisi sentiasa menjadi idaman lelaki.

   

   

  2. DADA DAN PUNGGUNG LEBIH BESAR
  Satu bonus bagi wanita yang memiliki dada dan punggung besar kerana dua bahagian tersebut paling digemari oleh lelaki. Bagi lelaki bentuk badan wanita berisi lebih manarik!

   

   

  3. LEBIH SEDAP UNTUK DIPELUK
  Mungkin juga ini sebab utamanya. Wanita badan berisi lebih sedap dan mudah untuk dipeluk. Kalau kurus sangat rasa tulang saja. Opss, yang kurus jangan marah ya!

   

   

  4. KELIHATAN LEBIH MUDA
  Badan berisi buatkan wanita nampak lebih muda kerana adanya lemak pada wajah. Jika terlalu kurus, wajah jadi cengkung dan anda nampak lebih tua dari usia sebenar.

   

   

  5. WANITA BERISI NAMPAK LEBIH DEWASA
  Setiap lelaki impikan wanita yang matang dan penampilan menarik. Wanita berisi memiliki dada dan punggung yang besar, tidak nampak seperti gadis remaja walaupun usia masih muda.

   

   

  6. PAKAI APA SAJA TETAP NAMPAK MENARIK
  Disebabkan tubuh badan wanita berisi sangat menarik, apa saja pakaian yang digayakan oleh mereka cukup mengiurkan di mata lelaki.

  Komen Facebook

  www.tv14.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.
  Artikel Berkaitan  Scroll Up