• Carian
 • Media Sosial
 • Suami King Coco Hanya ‘Berselera’ Dengan Kemaluan Wanita Skandal?

  Posted by editor | 14 June 2017 | 3868

   

   

  Menerusi pendedahan dari laman Mynewshub, individu yang popular didalam laman sosial iaitu King Coco dikatakan telah mengamuk apabila suaminya dicaras wanita yang dikenali sebagai Keisya.

  Bukti perbualan mengenai perkara tersebut telah dikongsi oleh pembaca portal berkenaan untuk disiarkan kepada umum.

  Menurut pembaca yang enggan dikenali itu, Keisya merupakan bekas teman wanita Azrin sebelum lelaki itu bersama King Coco.

  Menerusi perbualan itu, King Coco dikatakan telah menyerang Keisya menerusi direct messenger (DM) laman Instagramnya mengugut agar wanita itu tidak lagi mengganggu suaminya.

  Malah, King Coco turut menyifatkan suaminya hanya mahukan Keisya semata-mata mahukan kemaluannya.

  “Bitch (Pelacur).. berhenti kacau suami I. Dia hanya nak awak kerana awak punya pus**. Dia dah ada saya sekarang,” tulisnya yang menyifatkan wanita itu sebagai perosak rumah tangga orang.

  Pada masa yang sama, King Coco turut mengugut akan menyerang Keisya di tempat kerja dan mengganggu keluarganya sekiranya terus ‘menggatal’ dengan suaminya.

  Bagaimanapun, Keisya menafikan dia kini menjalinkan hubungan dengan Azrin atau mendambakan lelaki itu.

  Menurutnya, dia sudah lama tidak berhubung dengan Azrin dan King Coco boleh mendapatkan kepastian mengenai perkara itu menerusi suaminya sendiri.

  Sementara itu, Keisya dilihat turut memberi mesej kepada Azrin meminta agar lelaki itu menjelaskan kepada isteri keduanya yang mereka sudah tiada apa-apa hubungan.

  Terdahulu, heboh menyatakan minah yang popular dengan pelat mat saleh ini bunting pelamin berdasalkan hashtag #rezekianak yang selalu digunakan.

  King Coco atau nama sebenarnya Mashaira Ismail dan Azrin selamat diijabkabulkan pada 1 Januari lalu di di Hampshire Place, Ampang.

  Terdahulu, King Coco pernah dikecam netizen kerana berani mendedahkan bakal berkahwin dengan Azrin yang berstatus suami orang pada ketika itu./MNH

  Komen Facebook

  www.tv14.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.
  Artikel Berkaitan  Scroll Up