• Carian
 • Media Sosial
 • Hari Pengundian
 • Anjur Buka Puasa Gay Dulu, Kemudian Baru Tubuhkan Kerajaan Pakatan Sodom Dan Gomorah

  Posted by supertramp | 14 June 2017 | 11:54 am | 973

  Ini lah nama nya “testing  the water”. Mereka akan cuba pelbagai cara menggunakan talibarut dari kalangan Islam juga.

  Ia sama dengan orang Islam di guna kan untuk proposal RUU ladang babi mega.

  Paling pelik mereka ini ada yang buat fatwa sendiri.

  Jika Quran tidak sebut pasal benci Gay , kenapa kerajaan pimpinan UMNO Melayu Islam mahu halang dan benci gay  pula?

  Mungkin mereka terlupa , Quran juga tidak sebut banyak perkara secara “detail” tetapi ada ayat yang merangkumi semua itu.

  Jika di sebut “Taat lah kepada Allah rasul dan Uli Amri” maka apa yang kerajaan tidak suka itu lah yang patut di akur, sehingga lah kerajaan pilhan kamu yang pro kahwin sejenis, pro lesbian , ;pro murtad berjaya di dirikan.

  Kerajaan yang ada hari ini tetap tidak mahu ada saham dalam api neraka,

  Pada Numan Afif , sebagai barua DAP,  Quran juga ada sebut kisah kaum Luth dan bumi yang di terbalik kan, apa kah kamu baca bab itu? Begitu juga jika kamu sokong Kristian DAP tentu mereka tahu kisah bandar Sodom dan Gomorah.

  Hak kesamaan dan hak asasi yang di perjuangan kan oleh barat tidak sama dengan hak dan ketentuan dalam Quran.

  Quran is above everything.

  Jika lelaki ingin kahwin lekaki itu hak acuan barat , ia bukan hak dalam acuan agama. Mana lebih tinggi ? ketentuan agama atau ketentuan hak ciptaan manusia?

  Maka majlis berbuka puasa itu sebenar nya ada lah titik titik serangan cara halus. Permulan.

  Ia satu bentuk kondisi minda sebelum kerajaan sodom dan gomorah akan di bangun kan oleh kerajaan pembangkang pimpinan Yahudi Kaifeng DAP.

  Agen Dajjal juga sedang kondisi minda manusia dengan pembunuhan melalui “game”  dalam internet.

  Membunuh dengan cara menembak dan meletopkan tanpa rasa bersalah kerana ia hanya lah game, tetapi protokol Yahudi yang menunggu Dajjal datang mahu kan manusia terbiasa dengan perbuatan kejam dan membunuh tanpa rasa dosa,

  Hatta game yang meletop kan kampung membunuh orang ada lah kondisi minda untuk Dajjal muncul nanti.

  Di Malaysia , floodgate untuk ini semua sedang cuba di buka oleh orang Islam sendiri yang menjadi barua orang orang kafir.

  Tidak guna lah orang orang yang menyokong parti yang suka kepada tuntutan COMANGO dan NGO pro DAP dan PKR menyebut nyebut ayat quran dan Islam apabila mereka secara halus menjadi alat kepada agenda ini semua.

  Selagi ada parti bernama UMNO , semua songsang ini tidak akan lepas, UMNO nyata sekali ada lah parti pembela agama Islam di tuduh teruk macam mana pun tutoh belakang tetap tidak di halal kan oleh UMNO.

  Malah pernah lah UMNO mendakwa pemimpin tutoh belakang,

  Jika UMNO tumbang , maka floodgate kepada Pro Murtad , kahwin sejenis akan terbuka luas , kemudian itu sudah terlambat dan tiada berguna lagi.

  Jika Anak lekaki anda bawa pulang lelaki lain untuk di kahwin kan dan anak perempuan anda mahu kahwin dengan perempuan juga ia akan jadi perkara biasa kerana “hak” yang di bawa oleh pembangkang dalam agenda sulit COMANGO mereka sudah pun berjalan.

  Perhatikan lah setiap wajah pemimpin Islam dalam Pakatan Harapan, sebut kan siapa kah antara mereka yang akan berani lawan arus jika DAP mahu hak COMANGO itu di laksana kan. Siapa?

  Jawapan nya tiada.

   

   

   

   

   

  Komen Facebook

  www.tv14.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.  Scroll Up