• Carian
  • Media Sosial
  • VIDEO : Rara DAP Pakai Baju Menjolok Mata Ke Bazar Ramadan, Naikkan ‘Nafsu’ Lelaki

    Posted by editor | 13 June 2017 | 12:46 pm | 9036

     

     

    ZAMAN media sosial sekarang kadang-kadang naik takut dengan keadaan semasa ni. Bukan apa, nak post kat media sosial kena pastikan betul-betul menepati citarasa netizen. Kalau tak kena dengan citarasa nanti kena kecam. Tak kisahlah awak tu selebriti, artis atau rakyat marhaen.

    Lebih menakutkan, even berpakaian biasa pon boleh jadi isu. Silap-silap jadi bahan kepada manusia yang ada masalah mental yang komen berunsurkan lucah. Ini yang berlaku kepada seorang wanita yang juga merupakan pemimpin muda DAP Melayu. Dia memuatnaik videonya sedang mengedarkan kurma di bazaar Ramadan mendapat pelbagai komen berunsur lucah dan menghina. Dia memperagakan sepasang baju kurung kain licin dan agak ketat.

     

    Video sedang edarkan buah kurma.

     

     

     

     

     

     

     

    Lelaki Malaysia ada tekanan seksual yang teruk.

     

     

     

    Tengok kaki pon menjadi.

     

     

    Turut di label sebagai pelacur & iblis.

     

     

    Bagaimanapun, jika kita lihat kembali pakaian yang dikenakan oleh Young Syefura itu memang ia boleh mengundang kepada menaikkan nafsu lelaki. Seharusnya, sebagai seorang Ahli Majlis, dia tak wajar memakai pakaian yang licin dan ketat hingga menonjolkan bentuk badannya sendiri.

    Adakah ini ajaran DAP terhadap agen-agen Melayu mereka dalam DAP? Adakah ini tujuan DAP untuk memastikan semua agen-agen Melayu mereka memakai seksi dan ketat hingga menjolok mata untuk tujuan menarik minat anak muda Melayu menyertai DAP?

    Mereka sanggup mengenepikan kesucian bulan Ramadan demi sebuah politik keji?

    Untuk rekod, Rara memang dilihat selalu memakai pakaian yang ketat dan menjolok mata ketika bertemu dengan rakyat.

     

     

     

     

     

     

    Komen Facebook

    www.tv14.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.
    Artikel Berkaitan



    Scroll Up