• Carian
 • Media Sosial
 • Ini Adalah Catatan Terakhir Adenan Satem…

  Posted by editor | 12 January 2017 | 436

  ‚Äč

  Catatan terakhir allahyarham di @cmadenansatem adalah bertarikh 23 Dis, 2016.

  Berikut ialah petikan catatan beliau:

  Tahun 2016 akhirnya melabuhkan tirai. Apabila direnung kembali, tahun 2016 telah membawa beberapa perubahan penting untuk membentuk Sarawak yang lebih baik untuk generasi masa depan yang tercinta.

  Perjalanan kita bersama pasti berterusan tahun depan, dengan ketabahan, keazaman yang lebih jitu dan semangat harmoni yang unik kepada kita di Sarawak.

  Semasa musim perayaan ini, luangkan sedikit masa untuk menikmati perkara yang mudah dalam kehidupan. Banyakkan memberi daripada apa yang kita ambil.

  Ambil kesempatan ini untuk berhubung dengan orang lain dengan cara yang istimewa dan menjana kekuatan daripada perbezaan kita.

  Mencari keberanian untuk mentakrifkan semua harapan kita, untuk memperkayakan kehidupan, baik orang asing mahupun rakan bersama.

  Semoga perayaan Krismas membawa kebahagiaan kepada mereka yang menyambutnya, menikmati percutian yang direstui kepada semua terutama bersama orang tersayang dan Selamat Tahun Baharu!

  Adenan, Jamilah & keluarga.

  Komen Facebook

  www.tv14.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.
  Artikel Berkaitan  Scroll Up